Bachtensteene Campus

Bachtensteene ligt direct gelegen naast de UCR-universiteit in het historische centrum van Middelburg. Alle 80 studio's op Bachtensteene campus bestaan uit een privé badkamer met een eigen douche en toilet en een keukenblok. Apparaten die in de keuken gebruikt kunnen worden verbruiken veel stroom. Doordat de elektriciteit capaciteit in Bachtensteene niet sterk is kan dit stroomuitval veroorzaken. Je kunt daardoor ook gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken op de begane grond. Dit is ook een leuke sociale activiteit om samen met je medestudenten te koken en te eten. De gemeenschappelijke keuken heeft veel fornuizen waarmee minstens 20 personen tegelijkertijd kunnen koken! Elke verdieping in Bachtensteene heeft zijn eigen gemeenschappelijke ruimte, deze worden gebruikt voor leuke sociale activiteiten. Elke verdieping beschikt over 2 wasmachines en 2 drogers, welke kosteloos gebruikt kunnen worden (kosten worden verwerkt in de servicekosten).

  • Afstand tot centrum: 0,3 km
  • Afstand tot supermarkt: 0,65 km
  • Afstand tot station: 0,75 km
  • Afstand tot strand: 7,6 km

Specificaties

Coins free icon Prijs p/mnd €319,91 excl.                            Surface free icon Oppervlakte 20-63 m2                               Cutlery free iconKeuken Privé

Armchair free icon Interieur Gestoffeerd of kaal                     Door free iconRuimtes 80                                                     Shower free iconBadkamer Privé

 

 

University College Roosevelt | Student Housing | Bachtensteene

Kenmerken

 Interieur

Alle 1 persoons studio’s zijn voorzien van een slaapkamer en een badkamer met toilet, wastafel en douche en eigen keukenblok. Het keukenblok is voorzien van kastjes, gootsteen en aanrecht. Keukenapparatuur zoals een koelkast is niet aanwezig (tenzij de vorige student dit heeft achtergelaten). De studio’s variëren in oppervlakte en kunnen tussen de 20m2 en 35m2 zijn. Er zijn 5 studio’s die beschikken over een balkon. De studio’s zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie: Furniture Fund. Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs.

Via Villex is het ook mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum.

 Faciliteiten

Bachtensteene heeft 4 verdiepingen. Op de begane grond en eerste verdieping zijn er gemeenschappelijke ruimtes. Hier zijn leuke zitgedeeltes gecreëerd waar alle studenten gebruik van kunnen maken. De grote gemeenschappelijke keuken bevindt zich ook op de begane grond. Op elke verdieping vindt je 2 wasdrogers en 2 wasmachines.

Er is 1 dienstlift aanwezig, deze kan enkel gebruikt worden tijdens het verhuizen.
Wij hebben hier 1 sleutel voor. Het algemene trappenhuis is bereikbaar voor alle studenten. De nooduitgangen mogen enkel gebruikt worden tijdens calamiteiten.

 Schoonmaak

De schoonmaak van je eigen studio is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen. De glasbewassing van Bachtensteene wordt gedaan door professionele glazenwassers. De gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten van de glasbewassing en de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten.

Klik hier voor het schoonmaakrooster.

 Studio’s

De kale huurprijs kan per studio verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de grootte van de studio. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag.
De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De meeste studio’s kosten tussen € 319,91 en € 354,88,- per maand. Sommige studio’s kunnen duurder zijn. Alle studio’s hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag? Klik dan hier.

 Servicekosten

Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. De bijkomende servicekosten van de Bachtensteene bedragen € 159,55 per maand m.u.v. de grote kamers.Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.