Bagijnhof Campus

Bagijnhof is de oudste campus locatie en heeft 180 studentenkamers. De campus heeft een ideale ligging middenin het centrum van het gezellige Middelburg en ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de UCR en circa 8 minuten van de HZ. De kamers zijn verdeeld over meerdere huizen. In elk huis is ruimte voor 10 tot 16 studenten.
De algemene faciliteiten zoals de badkamer, toilet, keuken worden gedeeld met medestudenten.

Bagijnhof staat bekend om zijn gezellige etentjes en gezamenlijke huiswerksessies. Omdat de kamers geen eigen keuken hebben, wordt de gemeenschappelijke keuken goed gebruikt! Gerechten van over der hele wereld worden hier gemaakt. Wonen in de Bagijnhof betekent wonen in een internationale community.

  • Afstand tot centrum: 0,6 km
  • Afstand tot supermarkt: 1 km
  • Afstand tot station: 1,1 km
  • Afstand tot strand: 9 km

Specificaties

Coins free icon Prijs p/mnd €208,48 excl.                            Surface free icon Oppervlakte 10-20 m2                               Cutlery free iconKeuken Gedeeld

Armchair free icon Interieur Kaal                                               Door free iconRuimtes 180                                                   Shower free iconBadkamer Gedeeld

 

Kenmerken

 Interieur

Alle kamers zijn voorzien van een eigen wastafel. Er zijn standaard gordijnen in elke kamer aanwezig.De kamers zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie (Furniture Fund). Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs.

Via Villex is het ook mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum.

 Faciliteiten

Elk huis bestaat uit meerdere woonlagen met een badkamer, toilet en op de begane grond een algemene keuken en woonkamer. In de gang zijn er wasdrogers en wasmachines aanwezig, welke de studenten kunnen gebruiken.

 Schoonmaak

De schoonmaak van je eigen kamer is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen.
De gemeenschappelijke ruimtes zoals de gangen, badkamer, toilet en vloeren van de worden 1 keer per week schoonmaakt met uitzondering van het weekend. De schoonmaak van de keuken(kasten), koelkast of het opruimen van afval in de keuken is niet inbegrepen. De schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten.

 Kamers

De kamers hebben verschillende oppervlaktes. De huurprijzen liggen tussen de € 208,48 en € 295,58 per maand exclusief servicekosten. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huren omhoog mogen. De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor een kamer in de Bagijnhof.

 Servicekosten

Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. De bijkomende servicekosten van Bagijnhof zijn gemiddeld € 113,26 – en € 115,16 per maand. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

University College Roosevelt | Student Housing | Bagijnhof