Flexibele Campus

De flexibele Campus bestaat uit een paar locaties; Zuidsingel, Nieuwe haven of Hof van Sint Pieter. Het kan voorkomen dat er geen beschikbare kamers meer zijn op de hoofdcampus locaties: Koestraat, J. Roggeveenhof, Bachtensteene en Bagijnhof. Mocht dit het geval zijn dan krijgt een UCR studenteen kamer toegewezen in een flexibele locatie tot er een kamer vrij komt op een hoofdcampuslocatie. Deze kamers bevinden zich nabij de UCR universiteit en het centrum. Nieuwe Haven bevind zich in dezelfde straat als Koestraat (richting de bibliotheek) en Zuidsingel en Hof van Sint Pieter liggen nabij de Bagijnhof Campus.

Deze locaties worden ook gebruikt voor HZ studenten of reguliere huurders (studenten van andere scholen of starters).

  • Afstand tot centrum: 0-500m
  • Afstand tot supermarkt: 0-500m
  • Afstand tot station: 0-500m
  • Afstand tot strand: 9km

Specificaties

Coins free icon Prijs p/mnd €216-€480 excl.                            Surface free icon Oppervlakte 14-60 m2                               Cutlery free iconKeuken Gedeeld/privé

Armchair free icon Interieur Kaal                                                     Door free iconRuimtes 63                                                    Shower free iconBadkamer Gedeeld/privé

interieurAppartementen

Nieuwe Haven: Aan de Nieuwe Haven bevindt zich een monumentaal pand met mooie studio’s gelegen in het centrum. De studio’s variëren in oppervlakte van 30m2 tot 55m2 en hebben een eigen keuken en badkamer. Tevens is er wel een gezamenlijke achtertuin aanwezig met een mini fietsenschuur.
In de servicekosten zijn de kosten voor gas, water en elektra niet inbegrepen.

Zuidsingel: De studio’s aan de Zuidsingel zijn vergelijkbaar met de studio’s aan de Nieuwe Haven. De studio’s zijn voorzien van eigen badkamer en keuken tussen de 28m2 en 60m2. Appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin.
De appartementen vanaf de 1e verdieping hebben een eigen balkon. Aan de achterkant van het complex bevind zich een fietsenberging. In de servicekosten zijn de kosten voor gas, water en elektra niet inbegrepen.

Hof van Sint Pieter: Dit is een aaneengeschakelde woning met kamers. Je deelt de badkamer, toilet en keuken met medebewoners. De kamers zijn tussen de 14m2 en 23 m2 groot. Het ene huis heeft 9 slaapkamers en het andere huis 8 kamers. Alle kamers worden ongemeubileerd aangeboden. Bij de servicekosten van Hof van Sint Pieter is een voorschot van gas, water en elektra inbegrepen.

 

schoonmaak Faciliteiten

Nieuwe Haven: in dit monumentale pand zijn studio’s gemaakt. Er zijn geen wasmachine aansluitingen in de studio’s maar wel in het pand. Het is niet vanzelfsprekend dat er een wasmachine is, hier draag je zorg voor met medebewoners.
Zuidsingel: in de Zuidsingel heeft iedere woning een aparte wasmachine aansluiting. Je moet zelf voor een wasmachine zorgen. Dit is de enige locatie waar je zelf moet zorgen voor aansluiting van elektra, gas, water en licht. Wij kunnen jou hierbij helpen, mocht je dat willen.
Hof van Sint Pieter: in deze flexibele locatie heb je een eigen kamer, maar deel je de voorzieningen. Je zorgt voor een wasmachine samen met medebewoners. Sanitaire voorzieningen deel je, net als de keuken. Ook zijn er gemeenschappelijke leefruimtes. In alle woonruimtes van de Nieuwe Haven, Zuidsingel, Hof van Sint Pieter is er CampusNet internet en kabel televisie.

service Schoonmaak

De schoonmaak van je kamer is niet bij de service inbegrepen. De glasbewassing wordt gedaan door professionele glazenwassers. De gemeenschappelijke ruimtes in Hof van Sint Pieter worden wekelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend.
De portieken in Zuidsingel en Nieuwe haven worden circa 1 keer in de maand schoongemaakt. De kosten van de glasbewassing en de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten (mits anders aangegeven).

 

faciliteiten Kamers

Nieuwe Haven: De kale huurprijs voor een studio aan de Nieuw Haven begint bij €404,- per maand. De grootste studio kost €511,27 per maand. Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

Zuidsingel: De kale huurprijzen voor een studio aan de Zuidsingel variëren van €360,50 tot €403,14 per maand. Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

Hof van Sint Pieter: de kale huurprijs voor een kamer begint bij €198,94 per maand, de huurprijs voor de grootste kamer van 23m2 bedraagt €344,92 per maand. Omdat het kamers zijn met gedeelde voorzieningen is het helaas niet mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huren omhoog mogen.
De huurprijs kan dus elk jaar veranderen.
Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag? Klik dan hier.

tarieven Servicekosten

Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten.
De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten.
Bekijk hier de servicekosten per flexibele locatie.