J. Roggeveenhof Campus

Onze prachtige Campus Roggeveenhof met maar liefst 7 verdiepingen staat bekend vanwege haar mooie locatie in de buurt van de Zeeuwse kanalen van Middelburg.
Alle studio’s zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en een keukenblok.
Er zijn 12 gedeelde studio’s, ookwel ‘twin rooms’ genoemd. De twin rooms beschikken over een eigen kamer. De faciliteiten moeten worden gedeeld met 1 medestudent.
Roggeveenhof heeft 3 verdiepingen met elk 4 wasdrogers en 4 wasmachines. Alle studenten kunnen hier gebruik van maken. De kosten hiervoor zijn verwerkt in de service kosten.
Wist je dat elke gang weekelijks ‘hallway dinners’ organiseren? Dit is een leuke gelegenheid  om je mede studenten van Roggeveenhof beter te leren kennen.

  • Afstand tot centrum: 1,1 km
  • Afstand tot supermarkt: 0,55 km
  • Afstand tot station: 1,7 km
  • Afstand tot strand: 8,6 km

Onderhoud - start 2021
Bij de campus Roggeveenhof zijn we gestart met een energieverduurzamingsproject.  Het project heeft te maken met de isolatie en ventilatie van het gehele gebouw inclusief kamers. Ook wordt het warmteprobleem in de algemene woonkamers en wasruimtes aangepakt.

Klik hier voor de brochure Onderhouds- en energiemaatregelen

Specificaties

Coins free icon Prijs p/mnd €334,91 excl.                            Surface free icon Oppervlakte 18-22 m2                               Cutlery free iconKeuken Eigen

Armchair free icon Interieur Kaal                                                Door free iconRuimtes 180                                                   Shower free iconBadkamer Eigen

 

Kenmerken

 Interieur

Alle 1 persoons studio’s zijn voorzien van een slaapkamer en een badkamer met toilet, wastafel en douche en eigen keukenblok. Het keukenblok is voorzien van kastjes, gootsteen en aanrecht. Keukenapparatuur zoals een koelkast is niet aanwezig (tenzij de vorige student dit heeft achtergelaten). De studio’s variëren in oppervlakte en kunnen tussen de 18m2 en 22m2 zijn. Er zijn 5 studio’s die beschikken over een balkon en we hebben 12 twin rooms.

De studio’s zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie àFurniture Fund. Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs.

Via Villex is het ook mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum.

 Faciliteiten
Roggeveenhof is een Campus met 7 verdiepingen.
Er zijn 3 verdiepingen met een gezamenlijke woonruimte en 3 verdiepingen met elk 4 wasdrogers en 4 wasmachines.Er zijn 2 liften en 3 algemene trappenhuizen aanwezig.
Aan de voorkant van de Campus hebben we enkele fietsenrekken ter beschikking en 1 grote binnen fietsenstalling.
 Schoonmaak
De schoonmaak van je eigen studio is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen.
De gemeenschappelijke ruimtes, de gangen, entree en trappenhuizen worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten van de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten. Klik hier voor het schoonmaakrooster.
 Studio’s
De kale huurprijs kan per studio verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de grootte van de studio. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag.
De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De meeste studio’s kosten tussen €334,91 en €354,88 per maand. Sommige studio’s kunnen duurder zijn. De twin rooms starten vanaf € 217,17 per maand. Alle studio’s hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel (m.u.v. de twin rooms). Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag?  Klik dan hier.
 Servicekosten
Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. De bijkomende servicekosten van Roggeveenhof bedragen € 112,29 per maand. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

University College Roosevelt | Student Housing | Roggeveenhof