Voorkeur campus en/of kamer

Zodra je het aanmeldformulier invult op onze website, zie je dat je een voorkeur van campus kunt doorgeven waar je het liefst zou willen wonen. Wij doen uiteraard onze uiterste best om je een kamer te kunnen aanbieden in een campus naar voorkeur.
Wel is het zo dat wij een voorkeur niet kunnen garanderen.

Oplevering kamer

UCR studenten/HZ studenten
Ben je afgestudeerd? Of ga je verhuizen? Dan verwachten wij dat je de kamer schoon, leeg en onbeschadigd weer oplevert. Constateren wij dat er iets mis is met je kamer, dan krijg je 48 uur om de aangegeven punten op te lossen. Indien het je niet lukt de kamer op te leveren volgens afspraak, zijn wij helaas genoodzaakt de gemaakte kosten voor het herstel op jou te verhalen.

Reguliere huurder
Vanaf het moment dat je je woonruimte bij Villex opzegt zal er een einddatum worden afgesproken met de opzegtermijn in acht nemend. Op die dag zal de uitcheck plaatvinden waar gecheckt wordt of de woonruimte conform afspraak is opgeleverd. Is dit niet voldoende, dan krijg je een officiƫle waarschuwing. Heb je na deze officiƫle waarschuwing de aangegeven punten niet aangepast? Dan zullen wij zorgdragen voor herstel, hier zijn echter wel kosten aan verbonden.

Controles

Villex loopt regelmatig controle rondes. Voor jezelf, je medebewoners en Villex is het belangrijk dat de campus schoon, opgeruimd en veilig is.

Bekijk hier de General Terms and Conditions for Student Accommodation