Koestraat Campus

De campus bestaat uit 4 etages en telt maar liefst 120 kamers. De ligging van Koestraat is perfect! HZ Middelburg ligt exact tegenover de campuslocatie Koestraat.

Alle studio's zijn voorzien van een eigen badkamer (smart cube) met douche en toilet en een keukenblok.Er zijn 16 gedeelde studio's, ookwel 'twin rooms' genoemd. De twin rooms beschikken over een eigen kamer. De faciliteiten moeten worden gedeeld met 1 medestudent. Er is per verdieping een gezamenlijke woonkamer waar leuke sociale activiteiten worden georganiseerd. Koestraat heeft 3 verdiepingen met elk 3 wasdrogers en 3 wasmachines. Alle studenten kunnen hier gebruik van maken. De kosten hiervoor zijn verwerkt in de service kosten.

Onderhoud - start 2021
Bij de campus Koestraat zijn we gestart met een energieverduurzamingsproject.  Het project heeft te maken met de isolatie en ventilatie van het gehele gebouw inclusief kamers. Ook wordt het warmteprobleem in de algemene woonkamers en wasruimtes aangepakt.

  • Afstand tot centrum: 0,45 km
  • Afstand tot supermarkt: 0,18 km
  • Afstand tot station: 0,75 km
  • Afstand tot strand: 9 km

Specificaties

Coins free icon Prijs p/mnd €314,89 excl.                            Surface free icon Oppervlakte 14-39 m2                               Cutlery free iconKeuken Privé

Armchair free icon Interieur Kaal                                               Door free iconRuimtes 120                                                   Shower free iconBadkamer Privé

 

Kenmerken

 Appartementen En Interieur

Alle 1 persoons studio’s zijn voorzien van een slaapkamer en een badkamer met toilet, wastafel en douche en eigen keukenblok. Het keukenblok is voorzien van kastjes, gootsteen en aanrecht. Keukenapparatuur zoals een inbouwkoelkast zijn in veel studio’s standaard aanwezig. In de andere studio’s is dat niet het geval (tenzij de vorige student een vrijstaande koelkast heeft achtergelaten). De studio’s variëren in oppervlakte en kunnen tussen de 14m2 en 39m2 zijn. De studio’s zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie Furniture Fund. Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs. Via Villex is het ook mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum.

 Faciliteiten

Koestraat heeft 4 verdiepingen. Onze studio’s bevinden zich vanaf de 1e verdieping.
Op elke verdieping hebben we gezamenlijke ruimtes waar alle studenten gebruik van kunnen maken. Op elke verdieping vindt je 3 wasdrogers en 3 wasmachines.
Er zijn 2 liften en 1 trappenhuis aanwezig. Op de begane grond is er nog een overdekte fietsenstalling.

 Schoonmaak

De schoonmaak van je eigen studio is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen.
De gemeenschappelijke ruimtes, liften, gangen, trap worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten zijn verwerkt in de servicekosten. Klik hier voor het schoonmaakrooster. 

 Kamer

De kale huurprijs kan per studio verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de grootte van de studio. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag.
De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De meeste studio’s kosten tussen €314,89 en €345,48 per maand. Sommige studio’s kunnen duurder zijn. Alle studio’s hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel (m.u.v. de twin rooms). Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag? Klik dan hier.

 Servicekosten

Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. De bijkomende servicekosten van Koestraat bedragen € 114,59per maand. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

University College Roosevelt | Student Housing | Koestraat